19.5.2015

Scrapbook

Scrapbooking eli leikekirjojen värkkäily on ihanaa. Välillä mietin, että onko mulla kaikki muumit laaksossa kun tykkään pakertaa omassa huoneessa kaikkia pikkutarkkoja töitä.. scrapbookkaus onkin yksi niistä :) Mikään ei rentouta ja vähennä stressiä yhtä paljon kuin scrapbookkaus ja neulominen..

Vuosien varrella tarvikkeita on kertynyt aika paljon, niin papereita, tarroja kuin suurempiakin koristeita. Säästän esimerkiksi keikkaliput ja lehtiset, niitä on kiva laittaa kuvien lomaan, näin albumista saa persoonallisemman ja muistot säilyvät ikuisesti.

Valokuvat käyn printtaamassa valokuvausliikkeessä. Kännykkään ladatulla kuvanmuokkausohjelmalla saa kätevästi kuvat jo valmiiksi kollaasiksi, eikä liikkeessä tarvitse pulittaa ekstraa siitä, että vasta printtauskoneella tekee kollaasit. Saa kivoja erikokoisia kuvia :)
tarraloota

vaihtovuodesta oma albumi ja lukion ajalta toinen


aika monta sivua tullut tehtyä

ihana ruusu oli syntymäpäiväkortissani

tällaiset lappuset tuovat mieleen hyviä muistoja, muovitaskuissa ne säilyvät muistona ikuisesti


koristeita voi käyttää myös yli sivurajojen :) vain mielikuvitus on rajana
rannalta löytyneillä aarteilla ei oikeastaan tee mitään, mutta kansien välistä niille löytyy täydellinen koti. Hain hampaita ja hiekkadollarikiiltokuvat ovat ihaniarypistetty kartta, johon voi merkitä esimerkiksi hotellin sijainnin

huulipunaa

eriväriset kuvien reunukset rajaavat aihealueet erilleen
kaikki paperit olen tilannut/ostanut Amerikasta, Suomessa ovat valitettavasti tosi kalliita


muovitaskujen kanssa kannattaa olla tarkka. Myynnissä on paljon erilaisia eivätkä kaikki sovi kaikkiin albumeihin

tärkeimpinä työvälineinä sakset, liima, kalligrafiatussi ja musta tussi