19.5.2015

Ifolor kuvakirja -kokemuksia

Päätin nyt kokeilla tämmöistäkin. Ifolorin nettisivuilta saa ladattua ohjelman, jolla saa tehtyä juuri sellaisen leikekirjan kuin haluaa. Ohjelmaa on helppo käyttää ja sillä saa tehtyä paljon erilaisia juttuja eikä hintakaan kirjalle kovin paha ollut. Maksoin 132 sivun kirjastani 75€ postituskuluineen. Taite ja kansi ovat kivoja mutta valokuvat valitettavan huonolaatuisia.

Vaihtovuotenani kirjoittelin blogia ja halusin ikuistaa nettiversion myös paperiversiona. Kuvien laadulla ei sinänsä ole niin väliä, sillä pääosana tässä kirjassa on teksti, mutta jos haluaisin tallettaa lomakuvani en välttämättä käyttäisi ifoloria..

Myös ifolorin yksittäiset printatut valokuvat ovat huonolaatuisia. Positiivista on kuvien vaihteleva koko, sopivat leikekirjaan oikein hyvin, mutta laatu on huono. Yksittäiset valokuvat käytän valokuva-albumeissani ja printtaan kuvat yleensä mattapintaisena, sillä ne kiiltävät vähemmän scrapbookin muovitaskujen läpi. Ehkä ifolorin kiiltäväpintaisen kuvat ovat parempi laatuisia? Niitä en ole vielä kokeillut. Halpaa kyllä on, tilasin yli 100 kuvaa ja hintana 0,09 snt/ kuva. Oli joku tarjous vissiin.

Kansivaihtoehtoja on monia

Kuva otettu laadukkaalla järkkärillä, tästä huomaa, että kirjan kuvien laadussa ei ole kehumista.
sidonta on kiva


Kesä tekee tuloaan